Ulm’da ilk defa seçim sandığı kurulacak

Yurt Dışı Haberleri —

Ulm Seçim Platformu

Ulm Seçim Platformu

  • Ulm Seçim Platformu, Türkiye’de yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Platform, Ulm’da 29 Nisan-1 Mayıs aralarında ilk defa sandık kurulacağını belirterek, seçmenleri oy kullanmaya davet etti.

Ulm Emek ve Özgürlük Seçim Platformunda, bölgede bulunan AGİF, ADHF, Alevi Kültür Merkezleri (Ulm, Günzburg ve diğer çok sayıda AKM), ATİF, DİDF, FED-GEL, SKB ve bağımsız bireyler yer alıyor. Yeşil Parti Neu-Ulm, seçim bürosunda toplanan platform bileşenleri, önceki kararları gözden geçirip, eksiklikleri tamamlama kararı alırken, önümüzdeki döneme ilişkin planlamayı da düzenledi.
 
Seferber olalım
Platform, Ulm ve çevresinde yaşayan Türkiyeli seçmenleri oy kullanmaya, seferber olmaya çağırdı. Cuma günü Neu-Ulm ve Pazar günü de Heidenheim’da çeşitli kurumlardan konuşmacıların katılacağı panelleri gerçekleştirilcek. Ulm’da ilk kez sandık kurulacak olması nedeniyle ona göre bir faaliyet yürütülmesi gerektiğinin altı çizildi. Ulm’da ilk defa 29-30 Nisan ve 1 Mayıs’da Magirus-Deutz Straße 13 adresinde 9-18 saatleri arasında oy kullanabilir 

Seçim büroları hizmette
Platform, Ulm ve çevresinde yaşayan tüm ilerici ve özgürlük isteyen çevreleri Yeşil Sol Parti’ye oy vermeye ve seçim çalışmalarına katılmaya çağırdı. Her türlü sorun ve sorun içim seçim bürolarının açık olduğunu belirterek, ayrıca  WhatsApp, Facebook, Instagram gibi digital medya hesaplarından ulaşılabileceğini belirtti. İletişim bilgileri şöyle:
AJK e.V. (Schwabenstr 41 89231 Neu-Ulm) Pazartesi-Cuma günleri 15.00 -18.00 Cumartesi -Pazar 12.30-17.00 ve
TKM Ulm (Bleichstr 1 89077 Ulm) Cumartesi -Pazar (12.30-17.00) 
Facebook: Ulm Yeşil Sol Parti Ulm  
Tel: 0178 3 40 84 85  
E-Mail: yesilsolpartiulm@gmail.com
HABER MERKEZİ

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.