Erdoğan, Bahçeli'ye gitti

Recep Tayip Erdoğan ve Devlet Bahçeli
- AKP Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ankara'daki konutunda ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli, saat 18.00’de bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, ziyaretin Bahçeli'nin Ankara'daki konutunda gerçekleşeceğini duyurmuştu.
Erdoğan, Azerbaycan dönüşü konuyla ilgili şunları söylemişti: "Tarih vermeyeyim ama bu hafta inşallah Ankara’ya dönüşümüzle birlikte Sayın Genel Başkan ile irtibatları kurup randevulaşmamız halinde, ya ben kendilerine bir ziyaret yaparım ya da kendilerini davet ederim. Onların bizi ziyaretini temin ederiz. Aramızda zaten herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Malum pazartesi günü 10 Kasım Ankara’dayız. Döner dönmez de irtibatlarımızı kurar, adımı atarız."
* * *
Komisyon yine ertelendi
Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 13 Kasım'da yapmayı planladığı toplantı, Gürcistan’da düşen uçak nedeniyle ertelendi.
Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile Barış ve Demokratik Toplum Süreci kapsamında Meclis’te kurulan Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda yer alan siyasi partilerin koordinatörleri, önceki akşam toplandı. DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AKP Grup Başkanı Abdulhamit Gül, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Yeni Yol Grubu Grup Başkanı Bülent Kaya yer aldı.
Görüşmede, Perşembe saat 11.00’de yapılması planlanan Komisyon'un toplantısı ve toplantıda tartışılması beklenen konular gündeme geldi. Yaklaşık bir saat süren tartışmaların ardından yazılı açıklama yapan Komisyon, 13 Kasım'da yapılması planlanan toplantının Gürcistan’da düşen kargo uçağı nedeniyle ertelendiğini duyurdu.







