Tecavüzcü AKP’ye sığındı

Kadın Haberleri —

.

.

  • Mûş’ta korucu yakını Serkan Sarıdağ 7 yaşındaki bir çocuğa tecavüz etti. Sarıdağ’ın korucubaşı olan yakını ve ağabeyi, “AKP’de tanıdıklarımız var” diyerek, çocuğun ailesine para teklifinde bulundu. 

Mûş’un (Muş) Kop (Bulanık) ilçesinde Serkan Sarıdağ (20), 17 Mayıs’ta 7 yaşındaki bir çocuğa tecavüz etti. Çocuğun yaşadıklarını ailesine anlatması üzerine fail tutuklandı.

Sarıdağ’ın tutuklanması üzerine korucu olan yakınları çocuğun ailesini tehdit ettiği öğrenildi. Fail Sarıdağ’ın korucubaşı olan yakını ile ağabeyinin çocuğun ailesine şikayetlerinden vazgeçmeleri için para teklif ederek, “Benim AKP’den tanıdıklarım var. Birkaç avukat tutacağım kardeşimi cezaevinden çıkaracağım. Ankara’ya kadar gideceğim” dediği belirtildi.

Aile ise, şikayetlerinden vazgeçmeyeceğini duyurdu.  

Ne olmuştu?

Mûş’un Kop ilçesinde Serkan Sarıdağ (20) adlı şahıs, 17 Mayıs’ta 7 yaşında bir çocuğa tecavüz etti. Sarıdağ, daha sonra tecavüzü kimseye anlatmaması için çocuğu bir süre tehdit etti. Ancak çocuğun yaşadıklarını anlatması üzerine aile, Sarıdağ’dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan fail, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.