Üç günde dört katliam 

Dünya Haberleri —

Toplu saldırı anması / ABD

Toplu saldırı anması / ABD

  • ABD’de son üç gün içerisinde gerçekleşen silahlı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Polis 21 yaşındaki Jarid Haddock adlı kişinin 3 kişiyi silahla öldürdüğünü açıkladı.  

California eyaletinde son 3 günde yaşanan 3 toplu silahlı saldırının ardından bir silahlı saldırı haberi de Washington eyaletinden geldi. Silahlı bir saldırgan bir benzin istasyonunda 3 kişiyi vurarak öldürdü.

Washington eyaletinin Yakima kasabasındaki bir benzin istasyonunda bulunan markete sabaha karşı saat 03:30 sularında gelen 21 yaşındaki silahlı saldırgan markette bulunan iki kişiyi silahıyla vurarak öldürdü. Daha sonra dışarı çıkan saldırgan burada da bir kişiyi vurdu. Polisin herhangi bir tartışma ya da benzeri olay izine rastlamadığını açıkladığı olayda 3 kişi hayatını kaybetti.

Polis yetkilileri 21 yaşındaki Jarid Haddock isimli saldırganın kaçtığını ve henüz yakalanamadığını açıkladı. Saldırganın hangi amaçla söz konusu yere gelip rastgele ateş açarak 3 kişiyi öldürdüğü henüz bilinmiyor.

Saldırganın olayın ardından yolun karşısına geçerek burada aracı içerisinde bulunan bir kişiye ateş ederek yolcu koltuğuna geçmeye zorladığı ve daha sonra içerisinde bu kişiyle birlikte aracı alarak kaçtığı belirtiliyor. Saldırganın çaldığı aracın içerisindeki kişinin durumu da bilinmiyor.

Ülke genelinde 2023 yılının ilk 24 gününde 39 toplu silahlı saldırı düzenlendi. WASHINGTON

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2026 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.