Boşanmak isteyen eşini sokak ortasında vurdu

Kadın Haberleri —

.

.

  • Daha önce aile içi şiddetten hüküm giymiş Mehmet Karacan, boşanma aşamasında olduğu eşi Sevgi Çirik’i sokak ortasında bıçakladı, silahı kendisine doğrultmadan önce de eşine sıktı. 

METZ

Fransa’nın Metz kenti sokağın ortasında gerçekleşen korkunç manzaraya tanık oldu. Dün saat 14.00 sularında Metz Borny’de 46 yaşındaki Sevgi Çirik, çocuklarını okula bıraktıktan sonra 12 yaşındaki oğluyla birlikte evine dönerken boşanmakta olduğu 48 yaşındaki Mehmet Karacan’la karşı karşıya geldi. ANF’de yayınlanan görüntülerde saldırganın Sevgi Çirik’in peşinden koşan saldırgan Boulevard d’Alsace’yi geçtikten sonra Çirik’i bıçaklayarak yere düşürdüğü ve iki el ateş ettiği, ardından kendisine sıktığı görülüyor.

Yoğun bakıma kaldırılan Sevgi Çirik’in hayati tehlikesi devam ediyor, zanlı ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Katil Mehmet Karacan’ın 2014 yılında eşine yönelik şiddet nedeniyle ertelenmiş hapis cezası bulunuyordu. Son olarak kendisinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi Sevgi Çirik’i defalarca ölümle tehdit ediyordu. Boşanma sürecindeki zanlının çocuklarıyla görüşmesi yasaklanmıştı.

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.