Dersimli aile yasa boğdu

Kadın Haberleri —

Fransa’nın güneyindeki Montpellier kentine bağlı Juvignac’da yaşayan Dersimli Dilek Yücetepe (36) ve 5 ila 2 yaşlarındaki çocukları, 2 Haziran gecesi inşaat halindeki evlerinin havuzunda ölü bulundu. Anne ve çocukların cesetlerini işten dönen baba Muharrem Yücetepe, komşularının yardımıyla havuzdan çıkardı. Baba Yücetepe’nin sinir krizleri geçirdiği öğrenildi.

Montpellier Savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken ilk bilgiler, kapıların içeriden kilitli olduğu ve zorlama olmadığı yönünde. Ayrıca cesetler üzerinde yapılan ilk incelemede de yaralanma ya da darp izine rastlanmadı. Yapılacak otopsinin ölüm nedenlerini netleştirmesi bekleniyor.

Otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderilen naaşların, koronavirüs önlemleri kapsamında zorluk çıkarılmaması halinde Dersim’de toprağa verilmesi öngörülüyor.

MONTPELLIER

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2025 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.