Kadını anlaşmalı boşanma da kurtarmadı

Kadın Haberleri —

Ayşe Taşman

Ayşe Taşman

  • Tekirdağ’da Remzi Aksu tarafından katledilen Ayşe Taşma’nın ağabeyi İsmet Taşma, anlaşmalı boşanmasına rağmen kardeşinin katledildiğini belirterek, “Bu tür cani insanlara ömür boyu ceza vermesini istiyoruz” dedi.

RABİA ÖNVER / JINNEWS

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan Ayşe Taşma, 4 ay önce boşandığı Remzi Aksu tarafından 4 Ekim günü sabah saatlerinde çocuğunu okula götürdüğü sırada katledildi. Hakkında uzaklaştırma kararı olan Remzi Aksu, Ayşe'yi ateşli silahla katletmesinin ardından, boşanma davasında şahitlik yaptığı belirtilen komşusu Volkan A.’yı ve eşini ateşli silah ve kesici aletle yaraladı.

Katliam ardından tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderilen Remzi Aksu’un uzaklaştırma kararını çiğneyerek kardeşini kardeşini katlettiğini söyleyen İsmet Taşma, gerekli cezanın verilmesini istedi.


Kardeşi Ayşe’nin anlaşmalı boşandığını ve çocuklarıyla birlikte yaşadığını belirten Taşma, failin kardeşini sürekli takip ettiğini kaydetti. Ayşe’nin çocuğunu okula götürdüğü esnada katledildiğini hatırlatan ağabey İsmet Taşma, “Kardeşimi katlediyor ardından davalarında şahitlik yapan iki kişinin evine giderek onları da yaralıyor. Bu devletten ve hükümetten bu tür cani insanlara ömür boyu ceza vermesini istiyoruz” dedi.

“Bu büyük bir katliamdır bu kişiyi adalete havale ediyorum” diyen Taşma, failin dışarı çıkması durumunda Ayşe'nin çocuklarına da zarar verebileceği uyarısında bulundu. İsmet Taşma, “Çocuklar şahsın ailesinin yanında bile kalsa mutlaka zarar göreceklerdir. Bu şahsın silahı nereden bulup, getirdiğini bilmiyoruz. Uzaklaştırma kararını çiğneyerek kardeşimi katletmiş. Kardeşimin katledildiğini bile 4-5 saat sonra orada yaşayan akrabalarımızdan öğrendik” diye konuştu.

 

 

 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.