Bu haftaya damgasını vuran olay ise Hanau Bezirksliga’da mücadele eden FC 1960 Serhildanspor’un hakemin verdiği penaltıya itirazı ve bu itirazın reddedilmesiydi. Serhildanspor, grup lideri TSV 1860 Hanau ile karşılaştı. Maçta durum 3-3 iken hakem, Serhildanspor oyuncusunun elle oynadığı gerekçesiyle penaltı verdi. Maçtan sonra hakemin kural hatası yaptığını ileri süren FC 1960 Serhildanspor’un yaptığı itiraz ise kabul görmedi. Serhildanspor, rakibine 4-3 mağlup oldu.
1885 Azadi: Wuppertal Kreisliga B’de mücadele eden BV 1885 Azadi takımı, Ercan (2) ve Özcan’ın (2) attığı gollerle rakibi TSV Bayenburg’u 4-0 yendi. Azadi takımı, grubunda 7 maçtan 6’sını kazanarak, şampiyonluğun favorilerinden biri olduğunu gösterdi.
Umut/Vegerspor: Troisdorf Kreisliga C’de top koşturan Umut/Vegerspor, STV.Siegburg’u 4-2 yendi. Umut/Vegerspor’a 3 puan getiren golleri Marko, Vural, Deniz ve Zaza Sait kaydetti.
Botanspor: Köln Kreisliga C’de ise Botanspor, sakat ve cezalı oyuncularından dolayı bir türlü istediği performansı sahaya yansıtamıyor. Botanspor, Tus Höhenhaus’a 3-0 yenildi. Takım yöneticileri, bölgedeki takımlarda oynayan Kürt gençlerinin takımlarında oynaması için çağrıda bulunuyor.
CfR Buschbell/Munzur: Frechen’de Bezirksliga’da oynayan CfR Buschbell/Munzur, rakibi SV.Weilerswist’i Swen Senior’un golleriyle 2-0 yendi.
FC Roj: Dortmund Kreisliga B’de top koşturan FC Roj ise rakibi VFB Lünen II’yi 3-2 mağlup etmeyi başardı. FC Roj’un ikinci takımı ise FC Merkür 07 ile 1-1 berabere kaldı.
SV Hildesheim: Hildesheim kentinde mücadele eden SV Hildesheim kendi sahasında ESV-Hildesheim’ı Mesut, Serhat ve Yılmaz’ın (2) golleriyle 4-3 yendi. Şimdiye kadar 10 maçta 23 puan toplayan SV Newroz bulunduğu kümede 2. sırada yer alıyor ve şampiyonluk iddiasını sürdüren takımlar arasında bulunuyor.
Welatspor: Öte yandan Hamburg Kreisliga İkinci grupta mücadele eden FC Kürdistan Welatspor deplasmanda karşılaştığı Kommet Blankese takımını 3-2 yendi. FC Kurdistan Welatspor bu galibiyetle puanını 21’e çıkardı. Takımın gollerini Yekbun (2) ve Mustafa kaydetti.
FC Amedspor: Avusturya başkenti Viyana’da RB Liga’da mücadele eden FC Amedspor, grubunun birincisi  ESV Ottakring ile karşılaştı. Ev sahibi takım ESV Ottakring maçtan 2-1 galip ayrıldı. FC Amedspor’un tek golünü Ersin kaydetti.


FETHİ ÇİYA/YAŞAR KILINÇ / ŞAHİN ÖÐÜT/M. ZAHİT EKİNCİ