Otopsi bile yapılmamış

Kadın Haberleri —

.

.

  • Bir yıl önce intihar ettiği iddia edilen Sultan Çakar’ın kendilerini “Çakar çetesi” olarak adlandıran akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Adana’da 13 Haziran 2021 tarihinde uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen ve intihar ettiği iddia edilen Sultan Çakar’ın katledildiği ortaya çıktı. Çakar’ın, kendilerini “Çakar çetesi” olarak adlandıran akrabaları tarafından kesici aletle ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede 5 gün sonra yaşamını yitirdiği belirtildi. Ölümü “intihar” olarak kayıtlara geçen Sultan Çakar’ın, otopsi yapılmadan defnedildiği de bildirildi. 

Çakar’ın, yakın çevresine çete hakkında şikayette bulunacağını söylemesinin ardından katledildiği öğrenildi. “Çakar çetesi”ne yönelik yapılan operasyonda, “Nitelikli yağma”, “Uyuşturucu madde ticareti”, “Kasten yaralama” ve “Öldürme” suçlarından 27 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 19’u tutuklandı, 6'sı adli kontrol şartı, 2'si ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

MA-ADANA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.