PTT emekçilerinden protesto

Haber Sen eylemi

Haber Sen eylemi

  • Basın Yayın İletişim ve Posta Emekçileri Sendikası (HABER-SEN) 4 Nolu Şubesi, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) emekçilere yönelik mobbing ve keyfi atamalarına ilişkin Ankara Yenişehir Postanesi önünde açıklama yaptı. 

Haber Sen Genel Merkez Kadın Sekreteri Ayşe Noyan Koluman, emekçilerin üzerinde iş yükünün arttığını, buna rağmen PTT yönetimi uzun yıllardır personel alımı yapmadığını belirterek, "Artan iş yükü altında ezilen posta emekçileri ödüllendirilmeleri gerekirken mobbingle, sürgünle, cezalandırmayla karşı karşıya kalmaktadırlar” dedi.
Yalova PTT Müdürlüğü’nde görevli Ercan Kurt’un isteği dışında “hizmet gereği” denilerek Çiftlikköy’e tayin edildiğini ifade eden Koluman, "Hakkında herhangi bir adli veya idari cezası olmayan, herhangi bir disiplin soruşturması geçirmeyen özveriyle çalışan emekçi arkadaşımız sürgün edilmiştir" şeklinde konuştu. Koluman, “Haksız, hukuksuz ve keyfi sürgünler gerçekleştiren, emekçileri baskı ve mobbing ile ezen liyakatsiz PTT Başmüdürlerinden hukuk karşısında hesap soracağız. Her birinden adalet karşısında davacı olacağız, kurumumuzu ve PTT emekçilerini karanlıktan kurtaracağız" ifadelerini kullandı.

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.