Hopkins, Freud olacak

Kültür/Sanat Haberleri —

Anthony Hopkins/foto: AFP

Anthony Hopkins/foto: AFP

  • Anthony Hopkins, “Freud’s Last Session” adlı filmde psikanalizin babası olarak nitelendirilen Sigmund Freud’u canlandıracak.

İki Oscar ödüllü oyuncu Sir Anthony Hopkins, “Freud’s Last Session” adlı filmde psikanalizin babası Avusturyalı nörolog Sigmund Freud’u canlandıracak. Film, Mark St. Germain’in aynı adlı oyunundan uyarlanacak.

“The Man Who Knew Infinity” (Sonsuzluk Teorisi) filminin yönetmeni Matthew Brown tarafından yönetilecek olan filmin çekimlerine önümüzdeki sonbaharda Londra’da başlanacak.

Film, 2 Dünya Savaşı’nın hemen öncesinden Freud’un yaşamının son dönemlerine kadarki süreci aktaracak. Sigmund Freud’un İrlandalı yazar C.S Lewis’i Tanrı’nın varlığı üzerine bir sohbet için evine davet etmesine yer verecek “Freud’s Last Session” filminde Freud’un eşcinsel olan kızı Anna ile ilişkisine de odaklanılacak.

Hollywood Reporter’ın haberine göre yönetmen Brown, filmi “Büyük sorular soran” ve “insan varlığının temellerini oluşturan sevgi, inanç ve fanilik kavramlarını araştıran” bir film olarak tanımladı. FRANKFURT

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.