Musa Anter Ödülleri'nde son 10 gün

Kültür/Sanat Haberleri —

  • Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülleri için son başvuru tarihi yaklaştı. Yeni Yaşam gazetesinin düzenlediği ödüller için son başvuru tarihi 10 Eylül. “Türkçe Haber”, “Kürtçe Haber”, “Fotoğraf (haber fotoğrafı)”, “Karikatür” ve “Kadın Haberciliği” dallarında düzenlenecek yarışmanın sonuçları 18 Eylül’de açıklanacak.

 

Her katılımcı sadece bir daldan ve sadece bir eser ile yarışmaya katılabiliyor. Değerlendirme, yarışmaya doğrudan gönderilen çalışmaların yanı sıra ön eleme kurullarının seçici kurullara önerileri de dikkate alınarak yapılıyor. Gönderilen eserler sahiplerine iade edilmeyecek ve Yeni Yaşam gazetesinde yayımlanabilecek. Eserlerin, PTT veya kargo ile gönderilmesi ya da elden bizzat teslim edilmesi gerekiyor.

Katılımcıların; öz geçmiş, iletişim adresi ve eser hakkındaki bilgi yazısı ile bir adet fotoğrafı başvuru dosyasına ekleniyor.  Eser yayımlanmamış ise, eserin adı, çekildiği ya da çizildiği yer ve zaman; yayımlanmış ise yayımlandığı gazete, dergi, ajans, internet sitesi, TV ile yayın tarihi bilgileri ve yayının bir kopyasının dosyada yer alması gerekiyor.

Yarışmaya katılan eserlerin daha önce yayımlanmamış ya da 10 Eylül 2020 tarihinden sonra yayımlanmış olması gerekiyor.  İSTANBUL

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.