Sen misin fuhuşa zorlayan!

Kadın Haberleri —

.

.

Öz savunmada bulunarak Ferhat Demir’i öldüren Fatma S.’nin kaçırıldığı, tecavüze uğradığı ve çekilen fotoğraflarıyla tehdit edilerek, fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı. 

CEYLAN ŞAHİNLİ / MA-RIHA

Riha’ın (Urfa) Pirsûs (Suruç) ilçesi Mizaryolu Mahallesi’nde 10 Temmuz Pazar günü 20 yaşındaki Fatma S. isimli kadın, kendisine tecavüz eden ve şantaj yapan Ferhat Demir adlı erkeği özsavunmasını kullanarak öldürdü. 

Fatma S.’nin tecavüzcü erkeği öldürmesine ait görüntülerin sanal medyada paylaşılması üzerine yerel ve sanal medya kullanıcıları tarafından kadın aleyhine gerçeği yansıtmayan birçok bilgi yayıldı. 

Olay yerinde polisin gelmesini bekleyen Fatma S. gözaltına alındıktan sonra götürüldüğü Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde, öldürdüğü Ferhat Demir’in tecavüzüne uğradığını ve şantaj tehditlerine daha fazla boyun eğmeyerek öldürdüğünü kaydetti. 

Kaçırıldı, tecavüze uğradı

Ferhat Demir’in 15 gün önce Bodrum’dan Pirsûs’a geldiğini ve kendisini şehirin dışına kaçırdığını anlatan Fatma S., kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradığını, kıyafetlerine ve telefonuna el konulduğunu anlattı. Ferhat Demir’den zorla aldığı telefonla ailesini arayarak yardım istediğini ifade eden Fatma S., şöyle dedi: “Annem, ‘yakınlara bir yere gel seni alalım’ dedi. Ben nerede olduğumuzu bilmiyordum. Telefonu kapattıktan sonra Ferhat beni Suruç Devlet Hastanesine bıraktı ve ticari taksi ile olay yerinden kaçtı. Bırakıp giderken bana ‘sen nereye kaçıp gidersen seni bulurum. Benim malımsın. Seni başkalarına da pazarlayacağım’ dedi.”  

Korkudan tecavüze uğradığını söyleyemedi

Daha sonra anne ve babasının hastaneye geldiğini söyleyen Fatma S., babasının polislere haber verdiğini ifade etti. Korktuğu için ilk aşamada tecavüze uğradığını gizlediğini belirten Fatma S., “Ancak darp raporu aldım. Eve döndüğümüzde annem ile babam bana bir şey yapılıp yapılmadığını sordu. Korktuğum için bir şey söyleyemedim” dedi. 

Tehdit ve şantaja boyun eğmedi

Ancak Ferhat Demir’in baygın olduğu ana ait bazı fotoğraflarını çekip ailesine gönderdiğini, bu nedeniyle ailesi tarafından şiddet gördüğünü söyleyen Fatma S., “Fotoğraflarda kendimde olmadığımı fark ettiler ve bana bir şey yapmadılar. Yaşadıklarımdan dolayı intihara teşebbüs ettim” diye belirtti.

Ferhat Demir’in kendisine tecavüz ettikten sonra çektiği fotoğraflar ile şantaja devam ettiğini kaydeden Fatma S., “Bana bu fotoğraflarla şantaj yapmaya devam etti. Onunla kaçmamı istedi” diye anlattı.

Fatma S., tüm bu yaşadıklarının ardından Ferhat Demir’in yaşadığı evin önüne geldiğini ve tehditlerine devam ettiğini söyleyerek, Demir’i öldürdüğünü belirtti. 

Fatma S. İfadesinin ardından “kasten öldürmekten” tutuklanarak cezaevine gönderildi.

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.