Kreisliga B'de mücadele eden FC Serkeftin 92 deplasmanda Riedberger SV takımı ile karşılaştı ve maçtan 8-0 gibi farklı bir skor ile galip ayrıldı. Golleri, 1., 68. ve 79’uncu dakikalarda Uğur Kara (3), 27., 72. ve 80’inci dakikada Abidin pamuk (3), 84’üncü dakikada Hasan Küpeli ve 34’üncü dakikada Kadir Altıntaş kaydetti. Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan FC Serkeftin 92 takımında hat-trick yapan Abidin Pamuk ve Uğur Kara göz doldurdu. Maçın 86’ıncı dakikasında Oğuz Mert ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. FC Serkeftin 92 bu galibiyetle 5'te 5 yaptı ve 15 puana ulaştı. FC Serkeftin 92'nin İkinci takımı ise Nieder Eschbach takımına 11-1 mağlup oldu.


Munzur OF berabere…

Offenbach'ta Kreis Liga B'de mücadele eden Munzur OF takımı bu hafta kendi sahasında Egelsbach II takımını konuk etti ve maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Munzur OF takımı adına her üç golüde Fabio'dan geldi. Rakip takım beraberlik golünü son dakikada buldu. Haftaya deplasmanda Ilirida Offenbach takımına konuk olacak.


Kurdischer FC Gl berabere: 1-1

Giessen'de Kreis Liga B'de mücadele eden Kurdischer FC Gl takımı bu hafta deplasmanda ASV Giessen II takımına konuk oldu ve maçtan 1-1 berabere ayrıldı. Kurdischer FC Gl adına golü 71'inci dakikada Cihad Yuesuen kaydetti, beraberlik golü ise 75’inci dakikada geldi. Bu beraberlik ile dördüncü hafta sonunda 8 puanla 3’üncü sırada bulunuyor. Kurdischer FC Gl takımı haftaya kendi sahasında ligin lideri SV SW Giessen takımını konuk edecek.
Hanau'da Verband Liga'da mücadele eden HSC 1960 Hanau takımı ise bu haftayı maç yapmadan geçirdi. 1960 Hanau, Çarşamba günü kendi sahasında FC Kalbach takımını konuk edecek.


ÖZGÜR TANRIKULU / FRANKFURT