Tecavüzcülerden kaçamadı, dördüncü kattan atladı

Kadın Haberleri —

.

.

  • Kadınları şantaj yoluyla fuhuşa sürükleyen çetenin ifşası sonrası ailesi köyden Colemêrg (Hakkari) merkeze taşınan 17 yaşındaki L.Ö.’nün, babası, dayısı ve kuzenin tecavüzü sonrası yaşamına son vermek istediği ortaya çıktı. 

Kadınları şantaj yoluyla fuhuşa sürükleyen çetenin ifşası sonrası ailesi köyden Colemêrg (Hakkari) merkeze taşınan 17 yaşındaki L.Ö.’nün, babası, dayısı ve kuzenin tecavüzü sonrası yaşamına son vermek istediği ortaya çıktı.

Colemêrg (Hakkari) merkezde 30 Ekim akşamı L.Ö. adında 17 yaşındaki kız çocuğu intihara sürüklendi. Bulunduğu evin dördüncü katından aşağıya atlayan L.Ö., çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Daha sonra başka bir kente sevk edilerek, tedavi altına alınan L.Ö., sevk öncesi polislere verdiği ifadede babası, kuzeni ve dayısının tecavüzüne maruz kaldığını, hastaneye gelen aile bireylerinin ifade vermemesi için kendisine baskı yaptığı ve daha fazla dayanamayıp intihar ettiğini söyledi.

Verilen ifade sonrası aile bireyleri, dün sabah saatlerinde polisler tarafından gözaltına alındı. Savcılık ifadesinden sonra baba A.Ö ve kuzen B.Ö  “Cinsel istismar” (tecavüz) ve “İntihara sürükleme” suçlarından tutukladı. Diğer fail olan V.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

MA/COLEMÊRG

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.