25 erkeğin toplu tecavüzüne uğradı

Kadın Haberleri —

.

.

  • Delhi’de yaşayan bir kadın, Çarşamba günü başvurduğu polise, 3 Mayıs’ta bir ormanda 25 erkeğin toplu tecavüze uğradığını anlattı. 

YENİ DELHİ

4 yıldır Delhi’de yerli personel olarak çalışan kadın, bu yılın ocak ayında Sagar adlı bir erkekle Facebook’ta tanıştı ve bir süre sonra Sagar, ona evlilik teklif etti. 23 yaşındaki erkek, kadından doğrudan ailesiyle tanışabileceği Hodal’a gelmesini istedi.

Sagar, kadını ailesiyle buluşmaya götürmek yerine onu bir ormana götürdü. The Times of India’nın haberine göre Sagar’ın erkek kardeşi ve bir grup arkadaşı, ormanda likör tüketti. Kadın olay yerine ulaştığında ise Sagar ona saldırdı ve grup sırayla tecavüz etti. Ertesi günü Akash adlı bir hurdacıya götürülen kadın, bu noktada da 5 erkeğin tecavüzüne uğradı. Kadının durumu cinsel saldırıdan dolayı kötüleşince erkekler onu Badarpur sınırına yakın bir yere atıp kaçtı.

12 Mayıs günü Hassanpur karakoluna giden kadın, sanıklar hakkında şikayette bulundu. Kadının polise hasta olduğu için şikayette geciktiğini söyledi. Sanık Sagar’ın 14 Mayıs günü tutuklandığı, diğerlerini ise yakalama çabasının sürdürüldüğü kaydedildi.

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.