4 kadını katlettiler

Kadın Haberleri —

  • Türkiye’de kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor, katiller ise en yakındaki erkekler ve onları koruyan Türk yargısı.

Aydın Nazilli ilçesinde Ömür Aslan (17), İbrahim Olece (19) isimli erkek tarafından katledildi. Ömür Aslan'ı katleden İbrahim Olece, daha sonra intihar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aslan ve Olece’nin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

Rus kadın ‘ölü bulundu’

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi'nde apartman dairesinde yaşayan Rusyalı Liliia Vashurkina'yı odada ‘şüpheli şekilde’ ölü bulundu. Eşinin ihbarı üzerine kadının cenazesi Alanya Belediyesi morguna götürüldü.

İki kadını katletti

Erzirom’da ise Zülküf Böçkün adlı erkek evli olduğu Kadriye Böçkün ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü kesici aletle katletti, ardından kaçtı.

Otomobiliyle kaçan katil, Çat ilçesinde yakalandı. Katil, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülürken katledilen kadınların cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. AYDIN

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.