Espelkamp’da kadın katliamı

Kadın Haberleri —

.

.

  • Almanya’da 52 yaşındaki Ercan K., perşembe günü eski eşi Satı K. ile kardeşi Muharrem K.’yı farklı yerlerde katletti. Fail, aynı akşam tutuklandı. 

 BIELEFELD

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Minden-Lübeck bölgesinde yer alan ve yaklaşık 26 bin nüfuslu Espelkamp kentinde sabah saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi yaşamını yitirdi.

Polis, katledilenlerden birinin bir binanın içinde, diğerinin ise binanın önünde vurulduğunu açıkladı. Polis, Espelkamp’a 10 kilometre uzaklıkta bulunan Diepenau’daki bir eve yaptığı baskında 52 yaşındaki şüpheli Ercan K.’yı gözaltına aldı. Katledilenlerin fail Ercan K.’nın eski eşi Satı K. ile kardeşi Muharrem K. (48) olduğu belirtildi. Satı K.’nin 18-29 yaşları arasında üç çocuğu olduğu aktarıldı. Polis, suçun arka planının devam eden soruşturmanın bir parçası olduğunu açıkladı.

Ercan K.’nın boşandığı eski eşini, uzun zamandır taciz ve tehdit ettiği, bu nedenle Muharrem K.’nın da son zamanlarda koruma amaçlı kız kardeşinin yanında kaldığı iddia edildi.

Silahlı saldırıda öldürülenlerin yakınlarına ise psikolojik destek verildiği bildirildi.

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.