Hizmetle teşekkür

Necla Kum

Necla Kum

  • Îdir Belediyesi Eşbaşkanı Necla Kum, halkın her türlü bedeli göze alarak iradesini sahiplendiğini belirterek, halka hizmetle teşekkür edeceklerini söyledi.

Seçim sonuçlarını ANF’ye değerlendiren Îdir Belediyesi Eşbaşkanı Necla Kum, halkın 40 yıllık siyasal mücadele tarihinde ödediği bedel, harcadığı emek ve edindiği ulusal bilinç, eriştiği politik düzeyin, kendisini seçim sürecinin içine katmasını da beraberinde getirdiğini ifade etti. Bu yüksek moral ve motivasyonla başarının kapısının açıldığını söyleyen Kum, “Seçimden sonrasında da büyük bir inanç, cesaret ve iradeyle kazanımlarına sahip çıkarak, dosta düşmana gösterdi" dedi.

Kayyum politikası kaybettirdi

AKP’nin, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Kürt halkının kazandığı tüm belediyeleri hukuksuz bir şekilde gasp edip kayyum atadığını hatırlatan Kum, şöyle devam etti: “Kayyum politikaları istedikleri sonucu doğurmadı. Tam tersine kayyum politikası AKP’nin kaybetmesine neden oldu. Devletin şiddete ve hak gaspına dayalı antidemokratik uygulamaları Kürt kentlerinde iflas etti. En önemlisi de Kürt halkında güçlü bir irade ve ulusal bilinç yükselmesine neden oldu."

Kum, projeleriyle halkın yanında olacaklarını, seçim sürecindeki tüm vaatlerine bağlı kalacaklarını ve halka hizmet teşekkür edeceklerini vurguladı. ÎDIR

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.