İğrenç Devlet!

Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli

  • Depremden beri evine kapanan, Meclis’teki siyasi partiler grup toplantılarını iptal etmesine rağmen dün yapılan partisinin Grup Toplantısı'nda boy gösteren iktidar ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, küfür ve tehditler savurup tekrar evine kapandı.

Meclis’teki siyasi partiler grup toplantılarını iptal etmesine rağmen grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, deprem bölgesinden “Devlet nerede?” diye seslenenlere “kanı bozuk” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Şubat depremlerinden sonra dün partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. İktidar ortağı olduğu Erdoğan ile kendisine bağlı devlet kurumları dışında herkese hakaret etti. Erdoğan'ın zaten deprem bölgesine gittiğini, kendisinin de kurtarma çalışmalarını meşgul etmemek için gelişmeleri Ankara'dan takip ettiğini öne süren Bahçeli, 'Devlet nerede?' diyenlere de küfür etti. Bahçeli, şunları diyebildi: "Deprem bölgesinde her şey var, sadece devlet yok,' diyen kanı bozuklar size söylüyorum; devlet baktığınız ve bastığınız her yerde tüm heybetiyle, tüm haysiyetiyle, tüm hükümranlığıyla havidir, hakimdir, hadimdir. 'Devlet yok' diyen kalite ve karakter yoksunları iç işgal cephesinde konuşlanmış iş birlikçi sefillerdir.

Devletin yapamadığı, yatıştıramadığı ve yetişemediği ne vardır da AHBAP'çılar ve Babala'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır? Devletimize ve hükümetimize sonuna kadar güveniyoruz.

'Sorun sensin Erdoğan' diyen terörist Demirtaş ile 'suçlu Erdoğan'dır' diyen Kılıçdaroğlu, demir bir paranın yazı ve turası değil midir? 'Hataların tek sorumlusu Erdoğan'dır' diyen İP Başkanı bu parayı harcamak için gizli gizli plan yapmıyor mu?

'Erdoğan'ın Türkiye için deprem yardımını silah olarak kullanmasına izin vermeyin' açıklamasını yapan köksüz Rubin ile 'millet, devleti enkazın altından çıkarıyor' sözleriyle yangından mal kaçırmak için el ovuşturan İP Başkanı aynı yolun yolcusu, aynı mihrakların hizmetkarı değil midir?

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) PKK kontenjanlı sözde bir milletvekili, 'böyle bir devletin düşmanı olmak meşrudur' açıklamasıyla halk ve devlet düşmanlığında yeni bir sayfa açmıştır. Geldiğimiz bu aşamada, bu gedikli düşmanı TBMM'den yaka paça atmak devletin ve hukukun şeref ve güvenlik konusudur. Bu alçakla birlikte, yağma ve talan yapan namussuzların vatandaşlıktan çıkartılması, şayet yağmacılar sığınmacıysa hemen ülkeden gönderilmeleri ayrıca değerlendirilmelidir. Dışarıdan yemlenenler, emir alanlar, provokasyon düğmesine adice basanlar devletin demir yumruğu altında ezilmelidir."

Şık: Suç örgütünün ortağı

Bahçeli'nin hedef gösterdiği isimler, sosyal medya hesaplarından MHP liderine yanıt verdi. TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık: "Ele geçirdikleri devletin tüm organlarını halka düşmanlık etmek için kullanan, yurttaşını ölüme terkeden siyasi parti kılığına girmiş Saray Rejimi adındaki suç örgütünün ortağı bayrağın altına sakladıkları suçlarının, dinin ardına gizledikleri günahlarının üzerini örtme çabasında."

İkisi de yanıt verir gibi yaptı

Ahbap Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent' ve YouTuber Oğuzhan Uğur ise direkt sert bir yanıt vermekten kaçındı. İkisi de devlet kurumları ile ve onların bilgisi dahilinde çalıştıklarını söyledi. Uğur,  "Sayın Devlet Bahçeli'ye yanlış bilgil verildiği kanısındayız" derken Haluk Levent, "Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum" dedi. ANKARA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.