İttifak İstanbul'da buluşuyor

Emek ve Özgürlük İttifakı

Emek ve Özgürlük İttifakı

  • Emek ve Özgürlük İttifakı, seçim stratejisi ve Cumhurbaşkanı adayının profilini belirlemek üzere 5 Ocak’ta İstanbul’da bir araya geliyor.

Emek ve Özgürlük İttifakı, seçim stratejisi ve Cumhurbaşkanı adayının profilini belirlemek üzere 5 Ocak’ta İstanbul’da bir araya geliyor.

İttifak içerisinde yer alan partilerin genel başkanları ve kurullarının katılacağı toplantının gündeminde, seçimler, ittifakın genişlemesi ve 15 Ocak’ta gerçekleştirilecek büyük miting yer alıyor.  Emek ve Özgürlük İttifakı, hem seçim stratejini hem de yeni dönem mücadele hattını belirleyecek. Bir süredir tartışılan ve merakla beklenen Emek ve Özgürlük İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayına dair öneriler de masada olacak. İttifak, Cumhur ve Millet ittifakına karşı pozisyon belirleyecek, yine bu toplantıda aday profilini netleştirecek. Bir süredir sürdürdüğü genişleme çalışmalarını da yeniden ele alacak. İttifak'ın seçimlere giderken siyasi partiler, sivil toplum örgütlerinin de yer almasıyla genişlemeye dair karar alması bekleniyor. İSTANBUL

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.