Kadını 104 yerinden bıçakladı

Kadın Haberleri —

Feyzo Duran

Feyzo Duran

  • Aysel Perkgün 104 yerinden bıçaklayan Feyzo Duran, mahkemede Perkgün’ü çok sevdiğini söyledi. 

İzmir'in Buca ilçesinde birlikte yaşadığı Aysel Perkgün'ü bir yaşındaki çocuğunun yanında 104 yerinden bıçaklayan Feyzo Duran, Perkgün’ün kendisini bıçakladığını iddia etti.

Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Duran hakkında hazırlanan iddianamede, "tasarlayarak" ve "canavarca hisle veya eziyet çektirerek" öldürmeye teşebbüs suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame İzmir 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Kendisine iftira atıldığını öne süren Feyzo Duran, her kadın katilinin bilindik cümlelerini sarf etti. Genç kadını çok sevdiğini de ekleyen Duran hızını alamadı, kadını kendisini bıçakladığını iddia etti.

Aysel Perkgün ise yıllardır maruz kaldığı sistematik şiddeti anlattı. Olay günü kucağında çocuk varken Feyzo Duran'ın kafasında rakı şişesi kırdığını aktaran Perkgün, çocuğunun gözleri önünde iki bıçakla Duran'ın kendisini bıçakladığını anlattı.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına, dosyadaki eksikliklerin giderilmesine ve dinlenmeyen tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

ETHA /İZMİR 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.