Kandil'den gol yağmuru: 6-0

Yurt Dışı Haberleri —

  • Avrupa’da amatör liglerde mücadele eden Kürt takımlarından Kandil Saarbrücken rakibini gol yağmuruna tutarken, FC Jiyan Nadir Mourabit’in golleriyle maçı 2-0 kapattı.

 

AZAD AGİR/FRANKFURT

Saarbrücken’de Landesliga’da yer alan Kandil Saarbrücken bu hafta sahasında konuk ettiği SV Karlsbrunn’u gol yağmuruna tuttu. Rakibine tam 6 gol atan Kandil Saarbrücken rahat bir galibiyet elde etti. Takım, ligin ilk yarısını 17 puanla 9. sırada bitirdi.

Kandil Saarbrücken

Serkeftin 2 golle 3 puanı kaptı 

Frankfurt’ta Kreisliga A liginde mücadele eden FC Serkeftin 92, ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda karşılaştığı Concordia Eschersheim II’ye konuk oldu. Maçı 2-0 kazanan takımın gollerini 47. dakikada Miran Burcu, 90. dakikada Tuncay Eren kaydetti. Bu galibiyetle elde ettiği 3 puanla 26 puana yükselerek 5. sıraya yerleşen FC Serkeftin 92 de ligin son haftasını maç yapmadan geçirecek.

FC Serkeftin 92

Nadir Mourabit farkı

Fransa’nın Rounen şehrinde mücadele eden FC Jiyan Kürdistan bu hafta Bonsecours St Leger’e konuk oldu. FC Jiyan Kürdistan, 40. ve 55. dakikada Nadir Mourabit’in golleriyle maçı 2-0 kapattı. Mourabit’in golleriyle çıkış yakalayarak ligde liderin bir puan gerisinde 2. sıraya yükselen FC Jiyan, önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçirecek. Takım sonraki hafta ise deplasmanda Deville Marom 3 ile karşılaşacak.

FC Jiyan Kürdistan

Dalkurd FF’in rakibi Gais

İsveç’te üçüncü ligde bulunan ve lig ikincisi olarak play off’lara kalan Dalkurd FF’in rakibi Gais oldu. Maçlar 2-5 Aralık tarihlerinde oynanacak. İlk maçı sahasında oynayacak takım, 5 Aralık’ta deplasmanda olacak.

Hanau dört köşe

Hanau’da Verbandsliga’da mücadele eden SC 1960 Hanau bu hafta VFB Ginsheim II’yi konuk etti. Takım, Abdusamed Gürsoy’un 29,42 ve 49. dakikalarda hat-trick yaptığı maçta 4-0 galip geldi. Hanau adına diğer golü 11. dakika da Ronaldo Dos Santos Ferre kaydetti. Puanını 33’e çıkaran SC 1960 Hanau 4. sıradaki yerini korudu. Takım, ligin son haftasında deplasmanda JSK Rodgau ile karşılaşacak.

SV Kurdistan şampiyon

Bezirksliga’da mücadele eden SV Kurdistan Düren, yeni antrenörü, Ulaş Önal yönetiminde çıktığı 6 maçını da kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Ligde 39 puan ile lider durumda olan Kürt Takımı SV Kurdistan Düren hafta sonu ikinci durumda olan Sindorf’u 2-0 yenerek aradaki puan farkını 7’ye  çıkarttı. Maçın gollerini, İnan Naki ve Presley Lubasa kaydetti.

 

Almanya’daki diğer Kürt takımlarının maç sonuçları ise şöyle:

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.