Kürt takımlarının liglerde başarısı sürüyor 

Toplum/Yaşam Haberleri —

.

.

  • Avrupa’da amatör liglerde yer alan Kürt takımları yaptıkları karşılaşmalarda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. 

AZAD AGİR/FRANKFURT 

 

Avrupa’da amatör liglerde yer alan Kürt takımları yaptıkları son karşılaşmalarda önemli başarılar elde ettiler. Bu karşılaşmalarda SC 1960 Hanau ve SV Newroz Hildesheim haftayı galibiyetle kapatırken, Kurdischer FC Gl takımı haftayı mağlubiyet bitirdi. Sachsenhausen derbisini ise FC Serkeftin 92 takımı 3-0’lık skorla kazandı. 

SC 1960 Hanau iki gol attı 

Hanau’da Verbansliga’da yer alan SC 1960 Hanau takımı, sahasında SV Unter - Flockenbach takımını 2-1’lik skorla mağlup etti. 6 puanı bulunan takım kendine 3’üncü sırada yer buldu. Takım haftaya deplasmanda SG Bornheim GW FFM takımına konuk olacak.

4’üncü sıraya yükseldi 

Hildesheim’de Bezirksliga Hannover Staffel 9 liginde mücadele eden SV Newroz Hildesheim takımı, bu hafta deplasmanda Vfr Germ. Ochtersum takımına konuk oldu ve maçtan 58’inci dakikada Jabie Sonko ve 67’nci dakikada Adem Avcı’nın golleriyle 1-2 galip gelmesini bildi. Elde ettiği üç puanla 4’üncü sıraya yükselen SV Newroz Hildesheim, haftaya Cumartesi günü sahasında Tuspo Grünenplan takımını konuk edecek.

Kandil Saarbrücken bir puanı 90’ıncı dakikada aldı

Saarbrücken’de Landesliga’da yer alan Kandil Saarbrücken takımı, bu hafta deplasmanda SC Altenkessel takımına konuk oldu ve maçtan 2-2 berabere ayrıldı. Kandil Saarbrücken adına golleri 58’inci dakikada Bilal da Luz ve 90’ıncı dakikada Oussama Batlani attı. Kandil Saarbrücken takımı Çarşamba günü Saarland kupasında deplasmanda FV Matzenberg takımıyla karşılaşacak. Lig mücadelesinde ise Pazar günü sahasında SC Bliesransbach takımını ağırlayacak.

Sachsenhausen derbisini Serkeftin kazandı

Bu hafta iki Sachsenhausen takımı olan TG Sachsenhausen ve FC Serkeftin 92 takımları karşılaştı. Derbide kazanan takım 3-0’lık skorla GC Serkeftin 92 takımı oldu. Galibiyete Marvan, Lizander ve Tuncay’ın golleriyle ulaşan FC Serkeftin 92 takımı elde ettiği bu derbi galibiyeti ile lige galibiyetle başlamış oldu. Elde ettiği üç puanla kendine 5’inci sırada yer bulan takım haftaya deplasmanda Vfl Germania 94 takımına konuk olacak.

Play-offa kalma şansı bulunuyor 

Finlandiya’nın Helsinki şehrinde bulunan ve 3’ücü ligte play-off mücadelesi veren Finnkurd takımı, bu hafta deplasmanda Sapa 3 takımına konuk oldu ve maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.16 puanda kalan Finnkurd 5’inci sıraya gerilemesine rağmen play-offlara kalma şansı bulunuyor. FC Bingöl 12 takımı haftayı maç yapmadan geçirirdi.

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.