
'Biz barıştan eşitlikten yanayız'
Bursaspor maçından sonra ırkçı saldırılara maruz kaldıklarını ifade eden Naki, "Biz bu tür ırkçı saldırılara kesinlikle karşıyız. Çünkü biz barıştan ve eşitlikten yanayız. Biz insanlar ölmesin diyoruz. Savaş dursun kimse ölmesin istiyoruz ve diliyoruz" dedi. Gittikleri tüm deplasmanlarda ırkçı saldırılara uğradıklarını da söyleyen Naki, "Biz alıştık artık bu tür ırkçı saldırılara. Başakşehir maçındaki taraftarımıza yapılan gözaltılar bizi üzdü. Taraftarlarımız oraya futbolu izlemeye geliyor. Bizim için önemli olan kardeşliğin kazanması ve ortalığın karışmaması" şeklinde konuştu.
'Hedefimiz büyük'
Kupada çeyrek finale yükselerek Diyarbakır'da bir ilke imza attıklarını kaydeden Naki, "Biz son 8 takıma kalarak tarih yazdık. Bursaspor ve Diyarbakırspor'un eskiden yaşadıkları olaylar vardı. Ondan dolayı bu kentteki insanlar Bursaspor'u yenmemize daha çok sevindi. Bu zor dönemde bu kentteki insanları sevindirdiysek bu bizim için gurur verici bir şey. Hedefimiz büyük. İnşallah bu kentti ve caddelerini de sevinç içinde görürüz" dedi.
Amed'te bulunduğu için mutlu olduğunu ifade eden Naki, "Her maçı kazanmak istediğimiz gibi çeyrek final maçını da kazanmak istiyoruz. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.
DİHA