Organize suç: Genç kadın kaçırıldı

Kadın Haberleri —

KACIRILAN AYSEL VE ANNESI SAKIRE KORKAR

KACIRILAN AYSEL VE ANNESI SAKIRE KORKAR

  • 17 yaşındaki genç kadın kaçırıldı. Polis ‘bayram tatili” diyerek şikayeti reddetti. Kaçıranlar ise aileye 25 bin TL  para teklif etti. Anne Şakire Korkar ise kızını arıyor.


Amed’de 20 Temmuz günü bindiği ticari takside yolu kesilerek kaçırılan Aysel Korkar’ın (17) nerede tutulduğu bilinmiyor.
26 gündür kayıp olan Aysel Korkar’ın annesi Şakire Korkar yaşananları anlattı. Korkar, 20 Temmuz günü kızının bir arkadaşıyla birlikte Koşuyolu Park’ında birileri tarafından rahatsız edildiğini belirtti. Orada durumu fark eden ağabeyinin Aysel’i bir ticari taksiye bindirip eve gönderdiğini söyleyen anne Korkar, taksicinin arabayı eve değil, AVM tarafına götürdüğünü belirtti. Anne Şakire Korkar, burada taksinin önünü kesen Ömer Kılıç ve babası Mahmut Kılıç’ın kızını zorla kaçırdığını ifade etti.
Bu anları gören tanıkların olduğunu belirten anne, taksi şoförünün de kızını kaçıranlarla işbirliği halinde olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Şikayet 6 gün sonra alındı
Kızı kaçırıldıktan bir gün sonra şikayet için gittiği Şehitlik Polis Merkezi Amirliği’nde “bayram tatili” denilerek şikayetinin alınmadığını ifade eden anne Şakire Korkar, 21 Temmuz'dan 26 Temmuz'a kadar beklediklerini aktardı. Bu süre zarfında 6-7 kez karakola gittiklerini ifade eden anne Korkar şöyle devam etti: “Şikayete gittiğimizde kaçıranların ismini, soy ismini, telefon numaralarını verdik. Karakoldaki memur Mahmut Kılıç’ı arayarak, 'Mahmut dayı senin oğlun yanında mı? Senin oğlun hakkında ihbar var' dedi. Mahmut Kılıç da oğlunun evlendiğini ve burada olmadığını söyledi. Sonraki aramalarda ise oğlunun kayıp olduğunu söyledi." 

25 bin TL para teklifi
Kızının kaçırılmasından birkaç gün sonra özel numarayla iki kez arandıklarını belirten Şakire Korkar, kızıyla konuşturulduğunu fakat kızının nerede tutulduğunu öğrenemediklerini söyledi.
Anne, kızını kaçıranların kendilerine 25 bin TL para teklif  ettiğini ifade ederek, bu teklifi reddettiklerini belirtti.

Kızımı istiyorum
Günlerdir alıkonulan kızına yeniden kavuşmayı bekleyen anne Korkar, “Kaçıran kişiler Mahmut Kılıç ve oğlu Ömer Kılıç’tır. Biz hem Forum AVM’nin hem de Koşuyolu Parkı’nın kameralarının açılmasını istiyoruz. O ticari taksiyi kullanandan da Mahmut Kılıç ve oğlu Ömer Kılıç’tan da şikâyetçiyim. Kızımı istiyorum" dedi.
 Anne Şakire Kılıç, "Kızımın kaçırıldığı günden beri uyuyamıyorum. Bu onların yanına kâr kalmamalı. Kızımın bulunmasına yardımcı olun" diyerek, kızının kurtulması için yetkililere seslendi.

MA/AMED

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.