Pedofiliyi savunan imama 500 TL ödül!

Kadın Haberleri —

Mehmet Şükrü Dörtbudak

Mehmet Şükrü Dörtbudak

  • Türk devletinin Diyanet İşleri Başkanlığı, pedofiliyi savunan ve karma eğitimi hedef alan sözleriyle gündem olan Urfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak’a “500 TL maaştan kesme cezası” verdi.

Türk devletinin Diyanet İşleri Başkanlığı, pedofiliyi savunan ve karma eğitimi hedef alan sözleriyle gündem olan Urfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak’a “ceza” verdi. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Diyanet, imama “pedofili” vaazından dolayı kınama cezası ve “karma eğitim” vaazından dolayı ise 500 TL maaştan kesme cezası uyguladı.

Çocuğun bedenine saldırı

Dörtbudak, kadınları ve çocukları giydikleri kıyafetler üzerinden, “Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık. Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun” şeklindeki söylemleri sonucu gözaltına alınmış, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Karma eğitimi hedef aldı

Başka bir vaazında ise Dörtbudak, “Çocuklarımızı okutalım. Tamam okutun. Allah’ın ilk emri oku. Biz sadece oku yönünü alıyoruz. Ama ne şekilde oku. Kadın erkek karışık bir şekilde. Edebinden, hayasından sıyrılacak bir şekilde. Erkek öğretmenlerin kızlara ders vereceği bir ortamda. Kadın öğretmenlerin açık-seçik bir şekilde erkeklere ders vereceği bir ortamda. Bunlar cenabı Allah’ın arzu ettiği bir okuma sistemi değildir” ifadelerini kullanmıştı.

Kaygısı yok! 

Dörtbudak, sanal medya hesabından konuya ilişkin, “Bir yıl içerisinde 4 idari soruşturma geçirdim ve iki de ceza aldım. Adli soruşturmalarda ise mahkememiz hala devam etmektedir. Elhamdülillah bizim hiçbir kaygımız yok. Lakin İslami bir kurumun İslam düşmanlarına çanak tutması bizi kahrediyor” paylaşımı yaptı.

Ödül gibi ceza 

Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği’nden Avukat Hediye Gökçe Baykal, “Dörtbudak’averilen kınama cezası ve 500 TL maaştan kesme cezası bir yaptırım değil ödül niteliğindedir. Adeta dostlar alışverişte görsün tavrıyla yapılan soruşturma sonucu Dörtbudak’a verilen gülünç cezaların hiçbir caydırıcılığı yoktur” sözleriyle tepki gösterdi. URFA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.