‘Seni öldürsem en fazla 3-5 ay alırım’

Kadın Haberleri —

.

.

  • Yansıyan şiddet görüntülerinde, bir Türk erkeğin  AKP'nin cezasızlık politikasından aldığı güç ve cesaretle şiddet uyguladığı kadına, "Seni öldürsem de ceza yemem. Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay, haberin olsun" diye bağırdığı görülüyor.

Adana’da bir kişi, annesi ve kendisinin 2 yıldır şiddete maruz kaldığını söyleyerek, şiddet anlarına ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Şiddet uygulayan kişinin, “Seni öldürsem alacağım ceza en fazla 3-5 ay” sözleri dikkat çekti.
“Arshin Fozi Jookandan” adlı Twitter kullanıcısı, şiddet görüntüsünün yer aldığı videoyla “Adana’da annem ile birlikte 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kalıyoruz. Hayatımızdan endişe ediyoruz, lütfen bize yardım edin” diyerek, paylaşımda bulundu. Görüntülerde erkek saldırganın darp ile tehditler savurduğu görülüyor.
Saldırganın, kendisini görüntüleyen kişiye, “Çek, çek” diyerek kilitli kapıyı tekmeleyip, tükürerek hakaretler ettiği ve görüntüyü çeken kişinin yanındaki bir başka kişiye, “Aradın mı polisi” diyerek seslendiği görülüyor. Bu anları izleyen bir çocuğun ise görüntülere yansıyan sesinde, “Korkma, korkma” dediği duyuluyor. Saldırganın darp ettiği bir kadını yerlerde sürüklediği ve kadına, “Ben var ya, seni öldürsem de ceza yemem. Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay, haberin olsun. Her şeyi göze alıyorum ben. 5 sene de 10 sene de yatsam göze alıyorum” dediği duyuluyor. 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.