Şenyaşar'ların nöbeti 35. gününde

  • AKP’li vekil İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının gerçekleştirdikleri işyeri ve hastane saldırılarında eşi Hacı Esvet ile çocukları Adil ve Celal Şenyaşar’ı kaybeden anne Emine Şenyaşar’ın saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar ile Urfa Adliyesi önünde “Adalet” talebiyle başlattığı nöbet eylemi 35’inci gününde devam ediyor. 

Anne Emine Şenyaşar dün sağlık sorunları nedeniyle nöbet eylemine katılmazken, Ferit Şenyaşar sabahın erken saatlerinde geldiği Urfa Adliyesi önünde nöbet eylemini sürdürüyor. 

Önceki gün Urfa’ya gelerek esnaf ziyaretleri ve çeşitli temaslarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Urfa Barosu’nu ziyaret ettiği sırada orada bulunan Ferit Şenyaşar, görüşme talebinde bulundu. 

Davutoğlu ile görüşme

Talep üzerine Davutoğlu ve Şenyaşar, burada 5 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Şenyaşar, görüşmenin içeriğine ilişkin şunları aktardı: “Davutoğlu’na durumumuzu anlattık. Görüştüğümüz sırada elimde olay gününe ait, olay yeri fotoğrafları vardı. Bunları kendisine verdim. Aynı zamanda şu anda tutuklu bulunan Enver Yıldız’ın yargıya müdahale ettiğinin kanıtı olan tape kayıtlarını da kendisiyle paylaştım. Davutoğlu ise bana, ‘Bu konuyu daha önce parti yönetimimizle beraber görüştük. Olayın takipçisi olacağız. Size söz veriyorum, kamuoyuna bu konuda duyarlı olma çağrısında bulunacağım’ sözünü verdi.”   URFA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.