Tecavüzcü davul, zurna ile karşılandı

Kadın Haberleri —

Alpay Çömez

Alpay Çömez

  • Aydın’ın Efeler ilçesinde çocuğa tecavüzde bulunan Umurlu Ülkü Ocakları eski Başkanı Alpay Çömez tahliye edildi. Çömez’in kapıda davul, zurna ile karşılandığı öğrenildi.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı kırsal Terziler Mahallesi'nde  14 Aralık 2021 günü “Çocuğa nitelikli istismar” (tecavüz) suçundan tutuklanan Umurlu Ülkü Ocakları eski Başkanı Alpay Çömez’in (35), tahliye edildiği öğrenildi.

Çözmez, tutuklamadan bir hafta önce arabasına aldığı 16 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti. Daha sonra çocuğa tekrar tecavüz etmek isteyen Çözmez, çocuğun direnmesi üzerine şantaj ve tehditlerde bulundu. Durumu ailesine anlatan çocuğun şikayeti doğrultusunda 14 Aralık 2021’de tutuklanan Çömez cezaevine sevk sırasında firar girişiminde bulundu. Avukatların tutuklamaya itirazı üzerine Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’de tutulan Çömez’in 14 Ocak'ta tahliye edildiği ortaya çıktı. 

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre tecavüz faili ve eski Umurlu Ülkü Ocakları Başkanı Alpay Çözmez salıverildiği cezaevi önünde yakınları tarafından davul, zurna ile karşılandı. 

AYDIN

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.