Hejar Mukiryani Kitapevi, Süleymaniye’nin Çemçemal ilçesindeki Kültür ve Sanat Merkezi Yönetimi Salonu’nda bir kitap sergisi açtı. Sergi, 1 hafta boyunca devam edecek.

Serginin organizatörü Ebdullah Diler Tahir, önemli kaynaklara yer verdiklerini belirterek, “Sergide çok sayıda psikoloji, sosyoloji kitabı ve roman bulunuyor. Her kitap için yüzde 20 fiyat indirimi getirildi. Önümüzdeki günlerde öğrenciler için Çemçemal Güzel Sanatlar Akademisi’nde ve Çemçemal Üniversitesi’nde de sergi açacağız” dedi.

Mihemd Şehab isimli öğrenci ise, “Krizin olduğu bir dönemde böyle bir serginin açılması olumludur. Öğrencileri okumaya teşvik ediyor. Kitap fiyatları da uygun. Öğrencilerin kitap temin etmesi için yardımcı olunuyor” şeklinde konuştu. 



AŞTÎ EHMED / ROJNEWS-ÇEMÇEMAL