Erdoğan kongresini yaptı

  • Türk Cumhurbaşkanı Recep T. Erdoğan’ın genel başkanlığını da yaptığı AKP, kongresini dün Ankara’da yaptı. Erdoğan yeniden Genel Başkan oldu, yönetimini de kendisinin belirlediği eski ve yeni isimlerden oluşturdu.

15 yıl tek başına, 6 yıldır da MHP ve Ergenekon ile birlikte Erdoğan şefliğinde Türkiye’yi yöneten AKP, 7. Olağan Büyük Kongresi’ni bin 560 delegenin ve her ilden taşınan üyelerinin katılımıyla dün Ankara’da yaptı. Kongrede parti yönetimi olan MKYK'da üye sayısı 50'den 75'e çıkarıldı. 22 ismin liste dışı kaldığı MKYK'da Orhan Miroğlu, Abdurrahman Kurt, İbrahim Halil Yıldız, Fatma Sayan ve Abdurrahim Fırat gibi ’Kürt kökenli’ isimler de yer aldı.

Recep Tayyip Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de yeniden tek aday ve Genel Başkan oldu. Kongre konuşmasında askeri, siyasi, ekonomik ve toplumsal konulardaki ezberlerini tekrarlayan Erdoğan, ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye şükranlarını sundu. Erdoğan, kongre salonundakilerle birlikte "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" nakaratını böğürdü.

 ANKARA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.