Evlerini terk ettiler

Kadın Haberleri —

NEZİHAT NERMAN ve ŞİLAN TOPAL

NEZİHAT NERMAN ve ŞİLAN TOPAL

  • Mithat Topla tarafından kaçırılan ve daha sonra bulunan Şilan Topal ve ailesi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Anne Nezihat Nerman, “Başımıza bir şey gelirse sorumlusu Mithat ve akrabalarıdır” dedi.

İstanbul Şişli’de boşanma aşamasında olduğu Mithat Topal tarafından kaçırılan Şilan Topal ve ailesi tehditlerden dolayı evlerini terk etmek zorunda kaldı.

7 Eyül günü Mithat Topal tarafından kaçırıldıktan 3 gün sonra bulunarak kurtarılan Şilan Topal’ın 2 ay önce kaçırılan 3 buçuk yaşındaki oğlu ise halen bulunamadı. Şilan ve ailesinin tek kaygısı 36 ayrı suç kaydı bulunan Mithat Topal’ın yeniden serbest bırakılması.

Konuya dair Jinnews’e konuşan Şilan ve ailesi, Mithat Topal’ın ailesinin tehditleri ve firarilerin olması nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kaldıkları ve geçici bir yere geçtikleri bilgisini paylaştı.

Mithat ve akrabaları sorumlu

Şilan’ın annesi Nezihat Nerman, şikayetin geri çekilmesi için Topal ailesinin kendilerine ulaşmaya çalıştığını belirtti. Polisin adreslerini değiştirmesini istediğini dile getiren Nerman, “Şu an başka bir evde kalıyoruz. Başımıza bir şey gelirse sorumlusu Mithat ve akrabalarıdır. Çocuklarım şu an işlerine gidemiyor. Nereye kadar böyle olacak bilemiyoruz” diye konuştu. 

Mithat Topal’ın bırakılma ihtimali olduğunu belirten Nezihat Nerman, kamuoyunun davanın takipçisi olmasını ve kendilerine destek verilmesini istedi.

‘Seni yine buluruz, sonun kötü olur’

Sığınma evine yerleştirilmeyi red eden Şilan Topal, çocuğunun hayatından endişe duyduğunu dile getirerek, dışarıda kalıp, çocuğunun bulunması için mücadele edeceğini söyledi.

Kaçırılmasına taksici Mert H., Mithat’ın arkadaşları Maksut Y. ve Rahim M.’nin yardımcı olduğunun belirten Şilan, firari olan Maksut Y. tarafından, kaçırıldığı sırada, “Bizi şikayet edersen en fazla Mithat gibi birkaç ay yatar çıkarız. Çocuğun da bizdedir. Seni yine buluruz, sonun kötü olur” sözleriyle tehdit edildiğini dile getirdi.

Adına sahte hesapların açıldığını belirten Şilan, “Bu hesaplarda hakkımda yalan yanlış yorumlar yapıyorlar. Bunlar hakkında şikayetçi olacağım. Belgeleri savcılığa sunacağım” dedi.
 
Beni öldüreceğini biliyorum

Faillere gerekli cezaların verilmesini ve çocuğunun bir an önce bulunmasını isteyen Şilan, “O adam dışarı bırakılırsa peşimi bırakmayacağının farkındayım. Beni öldüreceğini de biliyorum. En fazla iki yıl sonra dışarıda olacak ve yine bana aynı şeyleri yapacak” diyerek kamuoyundan destek istedi.

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.