Fuhuş ve uyuşturucu çetesinin AKP'li dayısı, polis arkadaşı var

Kadın Haberleri —

.

.

  • Mersin’in Tarsus ilçesinde kadınları fuhuş ve uyuşturucuya sürükleyen çetenin elemanlarından H.T’nin arkadaşının polis ve dayısının AKP’li belirtildi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir sebze-meyve paketleme fabrikasında çalışan kadınların uyuşturucu ve fuhuşa süreklendiği haberi ardından konuya ilişkin Jinnews’in yaptığı araştırmada yeni bulgu ve belgelere ulaşıldı. 

Sebze-meyve paketleme fabrikasında çalışan kadınları fuhuşa süreklemede arabulucu olan H.T. ve fabrikada “Kirve” olarak bilinen M.T. isimli kişiler tarafından uyuşturucu ve fuhuşa sürüklenen T.’nin yaşadıklarını anlattığı video ve M.T’nini ses kayıtlarına ulaşıldı.
 
‘Benim arkamda polis var’

T.’nin yaşadıklarını anlattığı görüntülerde fabrikada elçilik yapan H.T.’nin kendisine uyuşturucu sattırdığını ve fuhuş yaptırdığını anlatan T.: “H.T. bana uyuşturucu sattırıyordu. Daha sonra tuttuğu evlerde bana fuhuş yaptırıyordu. İçtiğim uyuşturucunun etkisinde olduğum için kim olduklarını bilmiyordum” diyor. Videoda H.T’nin kendisini sürekli tehdit ettiğini anlatan T. şöyle devam ediyor: “Eğer sen birine söylersen seni ve aileni öldürürüm. Benim arkamda polis var, dayılarım var, mahalle benim emrimin altında. Benimle beraber gelen D.K., D.Ö ve A. isminde kızlar ile evlere götürülüyorduk.

Bize içirtilen uyuşturucu hapları artık yetmiyordu. Gün geçtikçe dozunu daha da arttırmaya başladı. H. daha sonra bana yeni telefon aldı. Kartımı değiştirdi. H.’nin Ahmet isminde polis bir arkadaşı vardı. Ondan sonra AK Partili dayısı vardı. Beni bunlarla tehdit ediyordu. Yanımda polisi arıyordu, ‘benim dosyamı kapattın mı? Bu adamı vurduk?’ gibi şeyler söylüyordu. Bende bunları görünce korkuyordum.”
 
‘Kendi aramızda hallederiz’

Kadınları fuhuşa sürükleyen H.’nin “Kirve” dediği M.T.’nin ses kayıtlarında ise, “Olayı kendi aranızda halledin. Sağ, sol duymasın. Fazla kimseyi bulaştırmayın, kendi aramızda hallederiz. H.’nin telefonunu Adana’ya incelemeye gönderdiler. Siz neden T.’nin eşine durumu yansıttınız? H.’i bu mahalleden gönderebilirim. H.’nin her türlü pislikten kurtulmasına yardımcı oluyordum. Hap alışkanlık yapmıyor. Olaya namus meselesi demeyin. Varsa bir durum kimseye demeyin. Siz her yerde anlatmakla H.’nin hayatını karartıyorsunuz. Ben gidip emniyette H.’nin bu işleri yaptığını söyleyemem. Mahallede polisler var. Buna izin vermezler” ifadelerini kullanıyor.

Öte yandan T.’nin bir diğer ses kaydında ise, “M.T. siz neden H.’nin evine baskın yapılacağını söylediniz. Siz ona söylediğiniz için adam evde delil bırakmadı” diye konuşuyor.
 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.