Fuhuşa sürüklenen T.A. ifade verdi

Kadın Haberleri —

.

.

  • Geçtiğimiz Ekim ayında Mersin’in Tarsus ilçesinde açığa çıkarılan fuhuş ve uyuşturcu çetesine yönelik başlatılan soruşturma sürüyor. Çetenin elinden kaçan T.A. soruşturma kapsamında ifade verdi. 

Mersin’in Tarsus ilçesinde sebze-meyve paketleme fabrikasında çalışırken fuhuş ve uyuştucu bataklığına sürüklenen T.A dün savcılıkta ifade verdi.

Fabrikada elçi olarak çalışan H.T. ile fabrikada “kirve” olarak bilinen M.T. isimli kişilerin birçok kadını fuhuş ve uyuşturucuya sürüklediği Jinnews tarafında Ekim ayında ortaya çıkarıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında H.T.'nin telefon incelemesi sonucunda fuhuşa sürüklenenlerden T.A.'nın dün savcılıkta ifade verdiği öğrenildi. T.A., ifadesinde telefon incelemesi sonucunda ortaya çıkarılan fotoğrafların kendisine ait olduğunu belirtti. Öte yandan T.A.’nın, kendisinde bulunan M.T.'ye ait ses kayıtlarını da savcılığa verdiği kaydedildi.
 
Ne olmuştu?

Mersin’in Tarsus ilçesinde sebze-meyve paketleme fabrikasında çalışırken, elçi olarak çalışan H.T. ile “kirve” olarak bilinen M.T. tarafından uyuşturularak fotografları ve videoları çekilen T.A., şantaj ve tehditlerler fuhuşa sürüklenmişti. Elazığ’da bulunan Kristal Gazino’da zorla alıkonulduğu ortaya çıkan T.A. bulunduğu yerden kendi imkanlarıyla kaçarak yakınlarının yanına gelmiş, polise ifade vermişti. İki aydır konuya dair inceleme yürütülürken, H.T.’ye ait telefon ve dijital materyallere incelenmek üzere el konulmuştu.    

MA /MERSİN 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.