Şenyaşar: Yüzlerine haykıracağım

Şenyaşar Ailesi'nin Adalet Nöbeti

Şenyaşar Ailesi'nin Adalet Nöbeti

  • Adalet Nöbeti’ni sürdüren Ferit Şenyaşar, “Ankara’da, bu adaletsizliği yüzlerine haykıracağım” dedi.

Riha'nın Pirsûs (Suruç) ilçesinde 14 Haziran 2018'de AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar'ın 9 Mart 2021’de Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti, 787. gününde devam ETTİ.  

Pirsûs’taki evlerinden çıkıp Urfa Adliyesi önüne gelen Emine Şenyaşar ile 14 Mayıs seçimlerinde Yeşiller Sol Gelecek Partisi'nden (Yeşil Sol Parti) kentte milletvekili seçilen Ferit Şenyaşar, "Şenyaşar ailesi için adalet" yazılı pankartın önünde nöbeti başlattı. Eylemde konuşan Ferit Şenyaşar, "Ülke olarak çok zor zamanlardan geçtik ve bu zor zamanlardan geçmeye devam ediyoruz. Mücadelemiz süresince bizi yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kendisinin adalet mücadelesini Ankara’ya taşıyacağını, annesi Emine Şenyaşar’ın ise Urfa Adliyesi önündeki nöbet eylemini sürdüreceğini ifade eden Şenyaşar, "Ankara’da bütün mağdurların meclisteki sesi olacağım. Adalet çığlığımızı duymayanların karşısına çıkarak, adalet mücadelemize kulağını tıkayanların bu adaletsizliğini yüzlerine haykıracağım” şeklinde konuştu. URFA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.