6 erkek bir çocuğa tecavüz etti, fuhuşa sürükledi

Kadın Haberleri —

.

.

  • Îdir’de bir çocuğun şantaj ve tehditle aylarca tecavüze maruz kaldıktan sonra fuhuşa sürüklendiği ortaya çıktı. 

JINNEWS’in haberine göre, ailesine durumu anlatamayan çocuk, tehditlerin devam etmesi üzerine 27 Eylül’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek yaşananları anlattı. Emniyet ve savcılık ifadelerinde ise çocuğun 6 erkek tarafından yaklaşık 4-5 ay boyunca tecavüze uğradığı, şantaj yoluyla da fuhuşa sürüklendiği öğrenildi.  

Çocuk ve ailesi faillerden şikayetçi oldu
İfadesinde Ferhat Angay, Onur Begeç, Vedat Giden, Cebrail Yıldız, Murat Altun ve Alican Begeç isimli erkekler tarafından tecavüze uğradığını söyleyen çocuk, tecavüzcüler hakkında şikayetçi oldu. Olayın ortaya çıkmasının ardından aile de şikayetçi oldu. 

 Tecavüz ve şantaja bilindik ret!
Öte yandan hastanede yapılan muayenenin ardından hazırlanan raporda, tecavüz bulgusuna rastlandığı kaydedildi. Tecavüzcüler ise emniyet ve savcılıktaki ifadelerinde tecavüz ve şantaj suçlamalarını reddetti. 
Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen Onur Begeç, Alican Begeç, Vedat Giden ve Murat Altun, 27 Eylül’de “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklanarak Iğdır S Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken, Ferhat Angay ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha sonra çocuğun avukatları tarafından fail Ferhat Angay’ın tutuklanması için başvuru yapıldı. Diğer fail Cebrail Yıldız’ın kayıp olduğu ve ifadesinin alınmadığı belirtildi. Çocuğun koruma altına alındığı öğrenildi. ÎDIR 
 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.