‘Ahlak’ bekçisi bir kadını katletti

Kadın Haberleri —

.

.

  • Her türlü yetkiyle donatılan ve emniyet bünyesinde görev alan ‘bekçilere’ silah kullanma hakkı ardından işledikleri suçlar da arttı. İstanbul’da ismi açıklanmayan bir ‘bekçi’, Nurgül Altıntaş’ı katletti.

AKP iktidarı tarafından bekçilere sınırsız yetki ve silah kullanma hakkının tanımasıyla kamuoyunda sıkça gündeme gelen ‘bekçilerin’ işlediği suçlar da artıyor. Gece yarısı kadınların kapısına dayanarak, ‘ahlak’ dersi veren ‘bekçiler’, ‘yetkileri’ çerçevesinde işledikleri suçlara bir yenisini ekledi.

İstanbul Kağıthane'de Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu tespit edilen bir bekçi, Nurgül Altıntaş’ı (35) katletti. İsmi öğrenilemeyen bekçisinin, önceki gün gece 22:00 sıralarında Merkez Mahallesi, Ayazma Caddesi’nde bulunan Yunus Emre Parkı’nda ateşli silahla  Nurgül Altıntaş’ı ağır yaraladı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Altıntaş’ı hastaneye kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Altıntaş, yaşamını yitirdi.

Olayın ayrıntılarına ilişkin herhangi bir bilgi verilmezken, ismi açıklanmayan bekçinin gözaltına alındığı öğrenildi.
 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.