Gardiyan çocuğu yaraladı

  • Tuşba’da Kalecik TOKİ Mahallesi’nde oyun oynayan bir çocuk, kendisini “Bir mermilik canın var” diyerek tehdit eden gardiyanın açtığı ateş sonucu yaralandı. 

Van’da bir gardiyan görev silahıyla 16 yaşındaki M.D. K.’yi yaraladı. Cuma günü akşam saatlerinde Kalecik TOKİ’de yaşayan M.D. K., arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada yanına gelen Van F Tipi Kapalı Cezaevi gardiyanı Mahmut Çoşkun tarafından “Burada her oyunu oynayamazsınız, bizi rahatsız edemezsiniz” sözleriyle tehdit edildi. Daha sonra Çoksun’un “Ben boksörüm ulan” diyerek M.D. K.’yi yumruklamaya başladığı, tabancasındaki mermiyi çıkarıp M.D. K.’nin eline sıkıştırdığı ve “Senin bu mermilik canın var, akıllı ol” diyerek tehditleri sürdürdüğü belirtildi. Çoşkun’un daha sonra M.D. K.’nin kafasına dipçikle vurması üzerine çevredekiler olay yerine toplandı. 

Bunun üzerine silahına davranan Çoksun, M.D. K.’nin ayağına silahla sıkarak yaralanmasına yol açtı. Hastaneye kaldırılan M.D. K., tedavi altına alındı. M.D. K.’nin babası Oktay Kayaalp, gardiyandan şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine gözaltına alınan gardiyan, kısa süre sonra serbest bırakıldı.  VAN

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.