Hayranları Back to Black’i beğenmedi

Kültür/Sanat Haberleri —

"Back to Black" filmi

  • İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hayatının anlatılacağı Back to Black adlı film daha gösterime girmeden şarkıcının hayranlarının tepkisini çekti. 12 Nisan’da gösterime girecek film şarkıcının yaşamının son yıllarındaki çalkantılı döneme odaklanacağı için eleştiriliyor.

Marisa Abela’nın başrolünde olduğu filmin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Filmle ilgili yorum yapan Winehouse hayranları yapımcıları, şarkıcının son yıllarında yaşadığı çalkantılı dönemden kar etmeye çalışmakla suçladı.

BBC’nin haberine göre bazı hayranlar 2011’de hayatını kaybeden şarkıcının hayatını anlatan bir film çekilmesi için henüz çok erken olduğunu düşünüyor.

Filmde Winehouse’u canlandıran Abela’nın setten ilk fotoğrafları geçen yıl gündem olduğunda şarkıcının hayranları yine tepki göstermişti.

Film eleştirmenleri de zaten halihazırda Winehouse’u anlatan 2015 yapımı Amy adlı ödüllü bir belgesel varken şarkıcının hayatına dair yeni bir filmin çekilmesini gereksiz buluyor. Ayrıca başroldeki aktrisin Winehouse’a benzemediği yönünde eleştiriler geliyor. LONDRA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.