Şenyaşar: Ellerim yakalarında

  • Adliye önünde 184 gündür Adalet Nöbeti tutan Emine Şenyaşar, “Bu zulüm nereye kadar sürecek?” diye sorarak, "İki cihanda ellerim yakalarındadır" dedi.

 

AKP’li İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşini ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar'ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı “Adalet Nöbeti” 184. gününde devam ediyor. Sabah erken saatlerde Suruç ilçesindeki evlerinden 48 kilometre yol alarak adliye binası önüne gelen aile, “Şenyaşar ailesi adalet köşesi” olarak adlandırılan alanda “Sadece adalet istiyoruz” yazılı dövizlerle nöbet tutuyor.

Anne Emine Şenyaşar, adliye önünde nöbetlerinin 6 ayı geride bıraktığını belirterek, “Ben sadece adalet istiyorum. Oğlum cezaevinde 3 yıl 3 aydır tek kişilik hücrede tutuluyor. Bu katliamı yapanlar serbest geziyor” dedi. 

Sağlık sorunlarının arttığına dikkat çeken Şenyaşar, şöyle devam etti: “Gözlerim artık görmüyor, kalbim sıkışıyor. Ayağımdan ameliyat olmam gerek, ancak oğlumu bırakmadan hiçbir tedaviyi kabul etmiyorum. İki cihanda ellerim yakalarındadır. Bu zulüm nereye kadar sürecek? Ben ölmeden oğlumu yanımda görmek istiyorum. Hastanedeki katliamın görüntülerini saklıyorlar. 6 aydır burada oturuyorum oğlum serbest kalmadan gidip evde oturmam.”

Aile, sosyal medya hesaplarından da “Suruç Devlet Hastanesinde bir katliam var. Saçma sapan bahanelerle 3 yıldır bizi oyalıyorsunuz. Katliamı yapan ve canileri koruyan herkes bunun hesabını verecektir” mesajını paylaştı.   URFA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.