Türk bayrağına yakışan karşılama

  • Çocuk tecavüzcüsü MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, beraat ettirildi, cezaevi çıkışında MHP’liler tarafından Türk bayrağıyla karşılandı.

 

Tecavüzcü MHP’li Kayaalp hakkında açılan davanın duruşması Diyarbakır 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü ve beklendiği gibi beraat kararı verildi. Kayaalp hakkında beraat kararı veren Diyarbakır 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail Kızılelma daha önce de Siirt’teki bir davada verdiği kararla gündeme gelmişti. Kızılelma, Siirt’te İpek Er’e tecavüz ettikten sonra intihara sürükleyerek yaşamını yitirmesine neden olan uzman çavuş Musa Orhan’ı serbest bırakan hakim. Siirt Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail Kızılelma, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi, Adli ve İdari Yargı 2021 yılı Ana Kararnamesi’yle Diyarbakır 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanmıştı.

Bir çocuğa tecavüz ettiği ortaya çıkan Kayaalp, “Çocukların cinsel istismarı”, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “Cinsel taciz” suçlarından tutuklu yargılanıyordu. Kayaalp, Diyarbakır Kampüs Ceza İnfaz Kurumları çıkışında MHP’liler tarafından Türk bayrağı, davul zurna ve sloganlarla karşılandı.  AMED

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.