FC Jiyan Kurdistan tur atladı

Toplum/Yaşam Haberleri —

FC Jiyan Futbol Takımı

FC Jiyan Futbol Takımı

  • Avrupa’da amatör liglerde mücadele eden Kürt takımlarından FC Jiyan Kurdistan kupa maçında rakibini yenerek tur atlarken Finnkurd son play off maçında mağlup olarak liderlik şansını yitirdi.

 

AZAD AGİR/FRANKFURT

Avrupa’da amatör liglerde mücadele eden Kürt takımlarından FC Jiyan Kurdistan kupa maçında rakibini yenerek tur atlarken Finnkurd son play off maçında mağlup olarak liderlik şansını yitirdi.
FC Jiyan Kurdistan Normandiya Bölgesel Kupası ikinci tur maçında, kendi sahasında Buchy ile karşılaştı ve maçtan Fode ve Adama’nın golleriyle 2-0 galip geldi. FC Jiyan Kurdistan gelecek maçta, F. Boucle De Seine takımıyla karşılaşacak.

Dalkurd rakibini yendi
İsveç 1. liginde mücadele eden Dalkurd, bu hafta sahasında konuk ettiği Örebro Syribrianska’yı 34. dakikada Arian Kabashi (pen) ve 57. dakikada Süleyman Zurmati’nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

Newroz FC dörtledi
İsveç Division 2. liginde bulunan Newroz FC, Heby AIF takımını, kaptan Welat Kavak’ın üst üste attığı 3 gol ile 4-0 kazandı.

Finnkurd 3. sıraya geriledi
Finnkurd play off son maçında grupta lider olan PPJ’yi kendi sahasında ağırladı. PPJ 29. dakikada Wuonio’nun attığı gol ile 1-0 öne geçerken, Finnkurd 40. dakikada Sarpong’in attığı gol ile ilk yarıyı berabere tamamladı. İkinci yarıda Finnkurd’dan Bachu 50. dakikada gol atsa da takım 2-4 yenilerek ligde 3. sıraya geriledi.

FC Ferad lidere yenildi
İsviçre’nin Basel kentinde 4. lig 2. grupta bulunan FC Ferad, grubunda lider olan FC Nordstern ile karşılaştı ve maçtan 2-4 mağlup ayrıldı. FC Ferad adına goller Fırat Özdengiz ve Taylan Aslan’dan geldi. FC Ferad, bu mağlubiyetin ardından 12 puan ile kendine 5. sırada yer buldu. Takım haftaya SC Basel Nord ile karşılaşacak.

Almanya’da bulunan Kürt takımlarının maç sonuçları ise şöyle:

SC 1960 Hanau:4 - Bosnier in Frankfurt:0 

Dersimspor I:0 - Düneberg I:2

Dersim Rüsselsheim:1 - Eintr. Sportfreunde04:4

SV B-W Neuhof.0 - SV Newroz Hildesheim:4 

FC Roj:1 - Mengede 08/20:3

Kurdischer FC Gl:2 - TSV Klein - Linden:1

Munzur OF:1 - Susgo Offenthal II:1

FC Bingöl 12 1:3 - Kosova 1.:4

FC Kblittersdorf:1 - Kandil Saarbrücken II:1

Kandil Saarbrücken 1 takımının maçı ertelenirken; FC Serkeftin 92 takımının ise Victoria ile karşılaşması da çıkan kavga nedeniyle hakem tarafından iptal edildi. 

 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.