Bir gülücük de sen hediye et

Toplum/Yaşam Haberleri —

“Bir gülücük hediye et” kampanyası

“Bir gülücük hediye et” kampanyası

  • Kürdistan’a Barış ve Umut İnisiyatifi (KBUI) her yıl geleneksel olarak Mexmûr, Şengal’deki çocuklar ve gençler için  “Bir gülücük hediye et” kampanyasına bu yıl Rojava da eklendi.

ARAT ARARAT/BREMEN

Kürdistan’a Barış ve Umut İnisiyatifi (KBUI) her yıl geleneksel olarak Mexmûr, Şengal’deki çocuklar ve gençler için  “Bir gülücük hediye et” kampanyasına bu yıl Rojava da eklendi.

Her yıl çocuklara sırt çantası gönderilerek yapılan kampanya da bu yıl bağış toplanacak. İnisiyatif üyesi Zilan Polat, “Çocuklarımızı sevindirmek ve birer gülücük hediye etmek için herkesin katılım sağlamasını bekliyoruz” dedi.

Hediye kampanyasını 3 yıldır yardımsever insanların cömert ve samimi katılımıyla büyük bir başarı ile hayata geçirdiklerini söyleyen KBUI üyesi Zilan Polat, “Her yıl toplanan hediyeleri sırt çantalarına koyup gönderiyorduk. Ancak bu yıl artan maliyetlerde eklenince sırt çantası başına 25 Euro bağış toplamaya karar verdik. Bu bağışla, alışverişi bölgelerde yapabilmemizi sağlıyorsunuz ve böylece hep birlikte yerel ekonomiyi desteklemiş oluyoruz” dedi.

Polat, bağış sistemiyle yol masraflarından tasarruf ederek, daha çok çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu sayede bugüne kadar ulaşım sağlayamadığımız Rojava’ya da yardımlar gidecek. Rojava’ya bağışınız, savaş nedeniyle yetim kalan çocuklara ve gençlere hediye vermeyi mümkün kılıyor” dedi.

Kampanya 15 Ocak’a kadar

Polat, “Topladığımız bağışlar ile sırt çantaları yerinde doldurulacak. Bu çantaların içinde kışlık giysiler, okul malzemeleri, şeker gibi ürünler olacak. 15 Ocak’a kadar devam edecek kampanyamız için bu yıl da desteğinizi bekliyoruz” diyerek her yıl olduğu gibi bölgeden alınan görüntülerin paylaşılacak diye belirtti.

Kampanyaya katılım bilgileri:

Sparkasse Bielefeld

IBAN: DE53 480501610025482977

BIC: SPBIDE3BXXX

Referans: Schenke ein Lächeln

PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=5WJXW3LAVA2T4

Bilgi ve iletişim:

Initiative für Frieden und Hoffnung in Kurdistan e.V.

Site adresi: https://www.initiative-kurdistan.org

https://www.initiative-kurdistan.org/schenke-ein-laecheln/

Email: info@initiative-kurdistan.org

Instagram:@initiative.frieden.hoffnung

Twitter: @lfFuHik

Telefon: 015775399487

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.