Bu karanlık dönem bitiyor

  • Golan ilçesindeki coşkulu buluşmada konuşan HDP Milletvekili Garo Paylan, “6 gün sonra bu karanlık dönem bitiyor” dedi. 

 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Erdexan’ın Golan/Mêrdinik (Göle) ilçesinde halk buluşması düzenledi. Buluşmaya çok sayıda kişi parti bayraklarıyla katıldı. HDP Milletvekili Garo Paylan, iktidarın politikalarını eleştirerek, “Onlara ders olsun; biz onlara diz çökmedik ve çökmeyeceğiz. Erdoğan hala korku yaymaya çalışıyor. Hala seçimi kazanacağını düşünüyor. Halkı aç, sefil bıraktığından haberi yok. 6 gün sonra iktidar ve bu karanlık dönem bitiyor. Hala para dağıtarak, korku yayarak kazanacaklarını düşünüyorlar. Cesaret bulaşıcıdır, birbirimize cesareti bulaştıracağız. Bizim vekil çıkarmamız için buradan 10 bin oy çıkarmamız gerekiyor. Bunun için 6 gün boyunca durmadan çalışacağız. Erdoğan’ı ve yaydığı korkuyu yeneceğiz. Ardahan Yeşil Sol Parti'siz olmaz” dedi.

Bir oyu Yeşil Sol Parti'ye, bir oyu Kılıçdaroğlu’na vereceklerini belirten Paylan, şunları kaydetti: “Buradan göndereceğimiz her vekil ana muhalefet görevi görecek, gelecek dönem ise iktidar olacağız. Dünyanın cennet parçasında yaşıyoruz ama yoksuluz, çünkü suyun başını tutmuşlar ve çalıyorlar. Bunlar gittiğinde halkımız zenginleşecek." Buluşmada sanatçı Pınar Aydınlar da kısa bir konuşma yaptı. ARDAHAN

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.