Şikayet koruma getirmedi

Kadın Haberleri —

Metin Şengil

Metin Şengil

  • Şirnex’in Qileban ilçesinde boşandığı erkek tarafından katledilen Berivan Altürk’ün 8 yaşındaki çocuğunun da ağır yaralı olduğu öğrenildi. Berivan’ı ve çocuğunu  katleden Metin Şengil ise kaçtı.

Şirnex’in (Şırnak) Qileban (Uludere) ilçesinde dün boşandığı Metin Şengil’in silahlı saldırısına uğrayan Berivan Altürk (31) ağır yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Berivan yaşamını yitirirken, saldırgan Metin Şengil kayıplara karıştı. 

İki çocuk annesi olduğu öğrenilen Berivan Altürk’ün silahlı saldırıya uğradığı sırada yanında bulunan 8 yaşındaki çocuğunun da ağır yaralı olduğu öğrenildi. Çocuğun hayati tehlikesi sürüyor. 

.
Berivan Altürk

 

Berivan şikayette bulunmuş

Berivan Altürk'ün ailesi, Altürk'ün 28 Mart'ta Metin Şengil'den boşandığını ve boşandıktan hemen sonra Metin Şengil'den ölüm tehditleri aldığını belirtti. Bu tehditlere karşı Uludere ilçe Emniyeti’ne giden Altürk’ün, Metin Şengil'den şikayetçi olduğu ancak polisler tarafından koruyucu bir tedbirin alınmadığı öğrenildi. 

Katil yakalanmadı 

Saldırının ardından kayıplara karışan Metin Şengil ise hala yakalanamazken, katledilen Berivan defnedilmek üzere Qileban’a götürüldü.

MA /ŞIRNEX

 

 

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.